Vloeren

Houten vloer laten leggen

Houten Vloeren

Op zoek naar het kopen en aanleggen van een houten vloeren in uw woning of bedrijfspand? LEMA uit Groesbeek levert en plaatst uw kwaliteits-houten vloer door heel Nederland.

Contact Foto's

Soorten houten vloeren

MASSIEVE PLANKEN VLOEREN
Hier onder verstaan wij de vloerdelen met mes en groef bestaande uit massief hout. De variatie bij massief planken vloeren is erg groot, wij leggen massief planken vloeren van 20 mm dik, zwevend of vastgelijmd en eventueel vernageld of geschroefd.

Met of zonder velling kant, in verschillende sorteringen, afmetingen en kleuren. Vloeren bestaande uit massief hout hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn meerdere malen te schuren of op te knappen. Laat u bij een massief houten vloer goed voorlichten over het kiezen van de juiste vloer omdat hout een natuur product is en gaat werken bij temperatuur en/ of lucht vochtigheids schommelingen.
PARKETVLOEREN
Onder Parket vloeren verstaan wij vloeren die bestaan uit massieve stroken met een mes en groef.

Deze hebben een dikte tussen de 14 en de 22 mm waarbij de breedtes kunnen varieren tussen de 7 en zelfs 20 cm. Zowel met of zonder vellingkant worden de delen vast gelijmd op spaanplaat of mozaiek ondervloer en vernageld. Daarna wordt de vloer geschuurd en afgewerkt. Ook visgraat is voor ons niet onbekend en tevens word er een bies of band omheen gelegd naar de wens of ontwerp van de klant zelf.

Er zijn ook kant en klare stroken, eventueel verouderd , die na het leggen niet meer geschuurd of afgewerkt hoeven te worden. Hierdoor ontstaat een unieke en geleefde vloer.

PVC Laminaat vloer laten leggen

PVC / Laminaat vloer laten leggen

Wilt u een nieuwe PVC of laminaat vloer laten leggen? Dan bent u bij LEMA vloeren in Groesbeek aan het juiste adres. Laat u informeren of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact Foto's

Soorten PVC / Laminaat

PVC VLOER
VOLGT BINNENKORT
LAMINAAT VLOER
VOLGT BINNENKORT